Corporate Law, Associate (NL-EN)

HET KANTOOR
DALDEWOLF is een gerenommeerd advocatenkantoor in volgende vakgebieden: vennootschaps- en financieel recht (inclusief corporate M&A), arbitrage, complexe geschillen en bemiddeling, EU-recht, fiscaal recht, arbeidsrecht, insolventierecht, publiek- en administratief recht, levensmiddelenrecht, bouwrecht en vastgoedrecht.
Met vandaag meer dan 40 advocaten in haar kantoren in Brussel en Kinshasa, tracht DALDEWOLF sinds 1958 zich voortdurend te vernieuwen op de technologische evolutie en de behoeften van haar cliënten te vervullen.
Op internationaal niveau staat DALDEWOLF in contact met juridische en economische professionals die actief zijn op vijf continenten en die de waarden van het kantoor van onafhankelijkheid en kwaliteitseisen delen.
Het team vennootschaps- en financieel recht wordt geleid door Patrick De Wolf en Fabian Tchékémian. Haar activiteiten zijn gericht op transacties (M&A, private equity, kapitaalmarkttransacties, aandeelhoudersovereenkomsten, aandelenoptieplannen, due diligence-procedures, aandelenoverdrachten) en op herstructureringen (fusies, splitsingen, inbreng of verkoop van bedrijfstakken, omvorming naar een andere vennootschapsvorm). Het team staat haar cliënten ook bij in tal van grensoverschrijdende transacties ter ondersteuning van de Chinese, Amerikaanse en Italiaanse Desks en in het kader van haar activiteiten in Afrika.
DALDEWOLF is momenteel op zoek naar een advocaat-medewerkster of medewerker om haar team vennootschaps- en financieel recht te versterken.

FUNCTIE

  • Je zal deel uitmaken van het dynamisch team vennootschaps- en financieel recht van DALDEWOLF ;
  • Je zal cliënten bijstaan in (internationale) vennootschapsrechtelijke transacties ;
  • Je zal de mogelijkheid krijgen om onder begeleiding van experts in hun vak je te ontfermen over alle aspecten van de transactie (onderhandeling, due diligence, opstellen van verschillende overeenkomsten, etc.).

PROFIEL

  • Masterdiploma in de rechten met goede academische resultaten ;
  • Tussen de 1 en 3 jaar relevante ervaring (ingeschreven op het tableau) ;
  • Goede analytische vaardigheden en teamspirit ;
  • Ervaring in een advocatenkantoor of in het bedrijfsleven ;
  • Goede schriftelijke en mondelinge kennis van het Nederlands en het Engels. Kennis van het Frans is een pluspunt.

INTERESSE ?
Spreekt deze vacature jou aan ? Solliciteer dan nu voor deze top opportuniteit door contact op te nemen met :

Alle sollicitaties worden strikt vertrouwelijk behandeld.